nuffnang

Friday, February 3, 2012

Suatu Malam yg dingin

This is a phone conversation

unknown: hello Vanakkam.May நான் பட்டாம்பூச்சி பேச

me: sorry, wrong number. I'm malay

unknown: no i'm indian

me: i mean, saya la melayu..wrong no laa

unknown: but u sounds like indian..

me: hihi (sowi la terajuk annay punya ckp plus saya byk itu tgk cite tamil, itu macam jadi la)

Saturday, January 28, 2012

Asteroid sebesar Bas Jatuh ke Bumi

WASHINGTON – Asteroid bersaiz sebuah bas hampir jatuh ke bumi hari ini di mana pakar bidang itu menyifatkan perkembangan terbabit tidak menimbulkan sebarang kebimbangan.

Pengarah bersekutu Pusat Planet Kecil yang berpangkalan di Amerika Syarikat (AS), Gareth Williams, berkata asteroid yang dinamakan 2012 BX34 itu berukuran pada diameter enam dan 19 meter. – AFP

Friday, January 27, 2012

Tuesday, January 24, 2012

Jantung terjatuh atas jalan selamat dipindahkan kepada wanita

2012/01/25

MEXICO CITY: Jantung yang terjatuh di atas lantai ketika dipindahkan ke hospital selamat dipindahkan kepada seorang jurugaya rambut berusia 28 tahun di Mexico. 

Dr Jaime Saldivar berkata, Erika Hernandez belum mengetahui bahawa jantung barunya menjadi berita utama apabila seorang kakitangan hospital terjatuh dan plastik berisi jantung itu terkeluar daripada kotak pendingin di atas jalan dua minggu lalu.



Saldivar berkata, bergantung kepada keluarga Hernandez bila untuk memberitahunya. - AP
 

p/s:adui mcm2 jadi skg...jantung pom jatuh inikan pula hati..jatuh hati

KAPAL KAWAN

I have a pen,
my pen is blue,
i have a friend,
my friend is YOU

Ingat lg x pantun tyme jaman kecik dolu2 ni??bestkan masa kecik2..miss dat moment so much!!
Now dh besar pnjg pom...dah 2x sambut CNY tahun NAga maa..

Haddoii..today tibe2 rse nk stoli pasal itu kapal kawan maa..bg korang la mne penting KAWAN or GF/BF?
out of the blue nk ckp psl ni lak ek..hehehe.To be truth, this is my true confession lah, I ni antara org2 yg ditinggalkan kwn apbl dorg dh ade makwe.BUKan sedih, juz kecik ati sikit2 maa..ye la dlu ok je, lepak sesame, tya khbar gak even xjumpe ke..skg ni?YG adoo..

I ni bukannye ape..xkan la u ols sggp tggl kwn u ols mcm tu je...nt bila dh susah nk cari balik ke..malu la, xley ke maintain je friendship tu even dh ade pengarang ati berulam jantung ..sobsob =(. At least, mesej2 la tya khabar,ye dop?

ok lah, i ingt satu je.what ever happen we'r still friend rite...smoga korg hepi lah ngn pasangan korang

okbai

hai

hai, lame gilak xberblogging....

actually, bkn bizi pom...sbb skg ni dok tnm anggur je..

acually, no idea maa...

ok lah terlanjur menulis nih...i nk ucapkan

GONG XI FA CHAI to all yg b'bangsa Tionghua..yg bangsa lain p la umh depa, mne taw dpt
angpau..

okbai

p/s: dah 2x dh mlalui CNY tahun naga...i tahun naga taw,bdk bertuah katekan

Wednesday, September 14, 2011

wordless wednesday

qalesya