nuffnang

Friday, October 29, 2010

years from now

Thursday, October 14, 2010

dream while sleeping

mnde lah tajuk..mmg lah dream tyme sleep..klu tyme sedau tu org callit berangan

so,dis is da story..

saat ini,ketika ini..i do miss u..tp aku xnk msj2 ke kol ke hape2 ke,aku nk jd cekal,tabah,beramal..nk buang ko jauh2 even dlm hati membuak2 je nak ko..arhh,ko spe?aku benci ko disaat itu..benci sgt2 dah..syg?da berkurang..u deserved it,pdn muka..

jgn main dgn api..sekarang tgk pe da jd..jd cmni lah.Rumah da terbakau..hati aku pom makin hot je.Siot je ko.Now,i nak ingt pkara2 yg leh wat aku btmbh xsayang kt ko..klu ko cri aku lgi,jgn haraplah aku nk balik..it's enough .Ko dtg la dri jauh ke hape ke ingt aku nk cair..kiss my ass lah.grrrrrrrrrrrrrrrr

k la dats all,ni cite dream kwn aku..die suh citekan kt cni.Sekian

p/s: drama melayu lg..sejak akhir2 ni post sal melayu je..so melayu la u

Monday, October 11, 2010

unknown

you're too much dear
too much love
too much hurt 
too much ignore me
too stingy to share
too hard to trust
too ego
and that's why you too much 

p/s: so sorry klu entry ni too melayu lah

rungutan

awk slalu cmtu..penat la saya.mcmne kite nk kekal lama,klu awak xfaham saya.Majok aje,Bosan lah.Makan lagi best.urmm,dah la awak,,dah la...imissutahapgilebabengdah

p/s:klu majok lg xnk jmpe dah

Sunday, October 3, 2010

i like lah